Kupcima državne uprave nismo u mogućnosti izdavati E-račune.
Nemate još račun? Izradi novu

Postavke

Windows 10 Pro Upgrade

hr|upper
hrvatski i više od 10 drugih jezika
 • GB engleski
 • DE njemački
 • FR francuski
 • IT talijanski
 • PT portugalski
 • ES španjolski
 • RU ruski
 • SI slovenski
 • RS srpski
 • HU madžarski
 • + nekoliko drugih jezika
Windows 10 Pro Upgrade
Slika je ilustrativna. Proizvod se isporučuje bez ambalaže.
Vrsta licence: elektronički certifikat
Odaberi verziju:
Na zalihi Nemamo na stanju
Dostava
 • Putem e-maila
  Putem kurira
 • Na zahtjev U roku od 3 radna dana U roku od 1-2 radna dana U roku od 15 minuta
 • Besplatna dostava
1 961 kn 579 kn 463,20 kn bez PDV-a (25%)
98% kupaca preporučuje kupovinu na software-deals.hr
 • Certifikat o licenci
 • Potvrda kupnje (faktura)
 • Dokumentacija u skladu s EU zakonima (Izjava prodavatelja)
 • Instalacijska datoteka za preuzimanje
Vrsta distribucije: digitalni certifikat
Vrsta licence: volume (OLP)
Licenca vrijedi: doživotno
Prenosivost: prenosiv
Način instalacije: instalacija iz instalacijske datoteke proizvođača (pružamo vezu za preuzimanje datoteke)
Arhitektura: 32/64 bit
Jezik: višejezična licenca

Procesor: 1 GHz
Memorija: 1 GB RAM-a (32-bitni) ili 2 GB RAM-a (64-bitni)
Prostor na tvrdom disku: 16 GB (32-bitni) ili 20 GB (64-bitni)
Grafika: DirectX 9 grafički procesor s WDDM 1.0 upravljačkim programom

VAŽNO
Da biste legalno koristili ovaj proizvod, morate imati licencu za jedno od sljedećih izdanja sustava Windows-a:

– Windows 10 Enterprise, Pro, Pro for Workstations, Pro u S načinu rada
– Windows 8/8.1 Enterprise, Pro
– Windows 7 Enterprise, Professional, Ultimate

Ovaj se proizvod ne upotrebljava za nadogradnju vašeg sustava automatski, on se koristi za nadogradnju vaše licence. Da biste nadogradili svoj sustav na Windows 10 Pro, idite ovdje i preuzmite instalacijsku datoteku.

 

Windows 10 Pro Upgrade

Pojedinosti o licenciranju

Windows 10 Pro Upgrade nudi isti operativni sustav kao i Windows 10 Pro. Razlika leži u specifičnostima licenciranja i instalaciji.

Specifičnosti licenciranja

Windows 10 Pro Upgrade u osnovi je licenca za Windows 10 Enterprise s pravima nadogradnje. 

Ukratko, to znači da za legalnu upotrebu licence Windows 10 Pro Upgrade morate posjedovati licencu za jedno od sljedećih izdanja sustava Windows-a:

 • - Windows 10 Enterprise, Pro, Pro za Workstations, Pro u S načinu rada
 • - Windows 8/8.1 Enterprise, Pro
 • - Windows 7 Enterprise, Professional, Ultimate

Ako vas zanima detaljan opis Microsoftovih pravila za licenciranje i downgrade prava, kliknite ovdje: Downgrade rights for Microsoft Licensing (English)

Specifičnosti instalacije

Kada kupujete Windows 10 Pro Upgrade, instalirate Windows 10 Pro – instalacija sustava navedenih u prethodnom dijelu nije potrebna, dovoljno je samo posjedovati licencu za jedan od njih.

Windows 10 Pro Upgrade je Volume proizvod, tako da instalacijske datoteke dobijate prilikom kupnje proizvoda. Media Creation Tool (alat za stvaranje medija) možda neće raditi s ovom vrstom licence.

Značajke

Moderan operacijski sustav za poduzetnike

Windows 10 Pro je namijenjen svim trgovcima i obrtnicima koji žele iskoristiti najnovije pogodnosti iz svijeta softvera za dobrobit svoje tvrtke. Veći broj ugrađenih sigurnosnih sistema omogućit će vam bržu i povoljniju upravu podacima. Zajedno sa ostalim inovacijama i pametnim funkcijama radit ćete efikasno i ugodno, pa će Vam ostati više vremena za zabavu.

Pouzdani partner

Windows 10 je vaš pouzdani digitalni poslovni partner, s kojim će Vaš svaki projekt biti na ugodan i siguran način uspješno dovršen. S BitLocker funkcijom možete šifrirati, slati i primati interne tvrde diskove i externe USB diskove po Vašoj želji. Local Group Policy (politika mjesnih grupa) Vam nudi mogućnost konfiguriranja nekoliko svojstava u samo jednom kliku – imat ćete pod kontrolom svojstva svih korisnika iz vaše tvrtke.

U slučaju da Vaša tvrtka koristi Azure Active Directory, možete odrediti da se svi vaši Windows 10 Pro uređaji direktno prijave na Azure. Dovoljno je da u postavkama izaberete opciju Ovaj uređaj pripada mojoj organizaciji. S Windows ažuriranjem za poduzetnike (stavka Windows Update for Business) si možete prilagoditi vrijeme ažuriranja da vas ne ometa tijekom rada.

Multi-doing

Rad s više aplikacija ili spajanje na Vaše računalo prilikom putovanja s Windows 10 Pro se ne morate koncentrirati na tehničke detalje, već na pogodnosti koje Vam donose nove inovacije.

S udaljenom površinom (Remote Desktop) možete bez ikakvih poteškoća raditi bilo gdje i bilo kada s pristupom na svoje računalo. Upaljene aplikacije ili dokumente - to sve vidite u Task View (Upravitelj zadataka). A ako Vam je potrebno još više virtualnog prostora za rad, napravite i uključite virtualni uređaj pomoću Hyper-V.

Continuum

Continuum je nova funkcija s kojom Windows 10 zna kakav tip hardvera koristite i koja vrsta sučelja Vam treba. Sve Vaše otvorene prozore će prilagoditi zaslonu vašeg uređaja.

 

Budite IN s Microsoft Edge

S novim web preglednikom Microsoft Edge svijet Vam je bliže. Editirajte i prepisujete izravno na mrežnim stranicama te je dijelite s drugima. Poboljšana adresna traka će Vam ponuditi ono što tražite, prije nego što stignete dovršiti pisanje. Cilj Edge-a je što efikasniji rad, s kojim ćete doći do informacija na najbrži mogući način. Microsoft Edge uklanja distrakcije tako da Vas ništa neće ometati tijekom rada ili zabave. Za razliku od korištenja Google Chrome-a ili Firefox-a, Vaša baterija će izdržati duže.

Igrači, otkrijte što vam Windows 10 nudi!

Ljubitelji konzola XBox ostvaruju s Windows 10 novi tip međuljudske interakcije, gdje mogu podijeliti sve svoje uspjehe u igrama. Snimite s funkcijom Game DVR sve svoje pobjede i podijelite je sa svojim frendovima na društvenim mrežama.

Osobni pristup ka korisniku

Ako je vaš uređaj opremljen biometrijskim senzorom, Windows Hello će vas prijaviti pomoću vašeg lica ili glasa - ne morate pamtiti lozinke!

 

Product request

Sažetak

Proizvod dodan u košaricu

Besplatna dostava i povrat novca od 30 dana