Kupcima državne uprave nismo u mogućnosti izdavati E-račune.
Nemate još račun? Izradi novu

Postavke

Verifikacija licencije

Ne dopustite da vas web portali sa ilegalnim softverom prijevare! Kako razlikovati originalni softver od nelegalnih krivotvorina? Kako prepoznati da vas netko želi prijevariti?

Ne kupujte Windows u vreći

U početku ne morate uopće znati da se radi o nelegalnom softveru. No, postoji nekoliko signala kako prepoznati moguće krivotvorine!

Čitajte recenzije!

U današnje vrijeme možemo zahvaljujući portalima za usporedbu cijena pročitati puno recenzija od drugih kupaca.  Na osnovu toga možemo o prodavatelju stvoriti svoje vlastito mišljenje i odlučiti da li kupiti Windows proizvod ovdje ili je bolje odabrati povjerljivijeg prodavača.
Savjet za vas: Ne dopustite da vas zbuni nekoliko pozitivnih pohvala, koje pišu sami prodavači nelegalnog softvera. Takve pozitivne recenzije mogu nažalost pisati i ljudi koji su kupili krivotvoreni proizvod te još ni sami ne znaju da su bili prijevareni. Njihovi problemi sa ilegalnim softverom tek slijede.

Niža cjena nije uvijek znak dobre kupovine

Microsoftov operacijski sustav Windows doista nije najjeftiniji i baš zato veliki broj prodavača želi na njegovim proizvodima zaraditi nelegalnim putem. Krivotvorne kopije se najčešće prodaju preko aukcijskih portala, ali i na specijalnim web stranicama.

Prodavači sa ilegalnim softverom se suočavaju s problemima i prije ili kasnije moraju svoju prodaju obustaviti. Ili prestane njihovo trgovanje uspijevati nakon nagomilanih negativnih recenzija na Internetu, ili ih zaustavi sila zakona. Na kraju krajeva, prijevare neinformirane kupce koji zatim doživljavaju suvišne brige. Sve se to završava na primjer ovako:

Ako ste naručili Windows od nelegalnih prodavača i:

  • doista vam je dostavljen,

  • uspjeli ste ga instalirati

  • možete i nadalje očekivati razne poteškoće kao što su na primjer mogućnost kažnjavanja za korišćenje ilegalnog softvera, opasnost od gubitka podataka ili privatnosti i slično. Za više informacija posjetite zvaničnu stranicu Microsofta.  

Dobili ste Windows, no niste sigurni da li se radi o legalnoj kopiji? Saznajte u našem članku nekoliko trikova sa kojim ćete prepoznati ilegalni softver – pomoći će vam na primjer etiketa na proizvodu.  

Proizvod dodan u košaricu

Besplatna dostava i povrat novca od 30 dana