Kupcima državne uprave nismo u mogućnosti izdavati E-račune.
Nemate još račun? Izradi novu

Postavke

Spoznajte tzv. “Korišten softver”

Promijenite način kupnje softvera. Zašto platiti punu cijenu za proizvod kada možete uštedjeti 50% ili više i dobiti gotovo isti proizvod? Naša tvrtka nudi neiskorištene ili suvišne licence za povoljnu cijenu i kvalitetnu korisničku podršku. Ali što je točno "korišten softver" i kako funkcionira? Saznajte više u nastavku.

Što je "korišten softver" i kako funkcionira?

Softver "Used" (ponekad poznat kao "second-hand") označava licence, koje više nisu potrebne vlasnicima. Vlasnici su obično tvrtke koje žele kupiti novije izdanje programa ili se prebaciti na drugi softver. To znači da njihove "korištene" licence postaju suvišne. Kupujemo ove licence, a zatim ih ponudimo u našem e-trgovini drugim korisnicima, tako da oni nisu nepotrebno izgubljeni i mogu poslužiti nekome drugome. Osim toga, tako možemo prodati proizvode po znatno nižoj cijeni!

Je li to legalno?

Prodaja i vlasništvo korištene softvera je 100% pravno – također prema presudi Europskog suda pravde u 2012. godini*. Sud je zaključio da „programer softvera ne može spriječiti preprodaju svojih "korištenih" licenci, kako u slučaju licenci na CD / DVD mediju, tako u slučaju licenci kupljenih na mreži.“

Djeluje baš kao kada želite preprodati knjigu. Kupite ga, pročitate i odlučite ga proslijediti nekome drugome. Dakle, stavite ga na web stranicu za dražbu i pričekajte da ga netko drugi kupi. Bez obzira tko ste kupili knjigu na prvom mjestu, kada se proda, prodavatelj nema pravo utjecati na ono što će se dogoditi u budućnosti. Isto vrijedi i za softver - kada se deinstalira s originalnog vlasnika računala (što ga čini neiskorištenim), može se slobodno prodati nekome drugome.

Štoviše, prije nego što kupimo bilo koju licencu koju koristimo, provjeravamo je li softver sam po sebi pravilan tako što prolazi kroz postupak potvrde u tri koraka.

*Cijelo priopćenje za tisak Europskog suda pravde možete pročitati ovdje.

Koje su prednosti kupnje softvera od nas Software Dealsa?

  • Možete uštedjeti 50% ili više cijene proizvoda u usporedbi s kupnjom potpuno novog softvera.
  • Dobit ćete točno isti proizvod kao i prvi korisnik jer softver ne gubi svoju kvalitetu.
  • Naša korisnička podrška uvijek je spremna pomoći vam sa svime što vam je potrebno.
  • Proizvod se može instalirati i aktivirati za vas – zahvaljujući usluzi Daljinska pomoć Software Deals.
  • Jamstvo od 30 dana povrata novca: uvijek možete vratiti naše proizvode iz bilo kojeg razloga.

Proizvod dodan u košaricu

Besplatna dostava i povrat novca od 30 dana