Nemate još račun? Izradi novu

Postavke

Prošireno do 16. siječnja: Besplatno nadogradite na Windows 10!

AŽURIRANO: Microsoft je produžio besplatnu nadogradnju na Windows 10 do 16. siječnja 2018!

Do kraja ove godine nadogradnja s Windows 7, 8 i 8.1 na Windows 10 više neće biti moguća. Ako posjedujete jednu od starijih verzija sustava Windows i stariju od njega, imate oko mjesec dana da pravno nadogradite na najnoviju verziju. Kako? Zahvaljujući pomoćnim značajkama.

Objašnjenje

U 2015, Microsoft je objavio svoj najnoviji operacijski sustav Windows 10. Istodobno je tvrtka svim svojim korisnicima omogućila nadogradnju sa starijih verzija (7, 8 ili 8.1) na najnoviju verziju besplatno. Vremenski prostor za nadogradnju bio je postavljen na godinu dana, a službena vrata gotovo su zatvorena sve do kraja. Ipak, još uvijek postoji način da dobijete svoju besplatnu nadogradnju.

To nije baš košer način, ali to je moguće. Besplatna nadogradnja namijenjena je osobama koje zahtijevaju pomoćne tehnologije. Takva tehnologija je "Dizajnirana za pružanje dodatne dostupnosti pojedincima koji imaju fizičke ili kognitivne poteškoće, oštećenja i nedostatke", kaže Microsoft. Ali tvrtka nema načina saznati jeste li zaista koristili ovu vrstu tehnologije ili ne. Pa kako još uvijek možete nadograditi na sustav Windows 10 besplatno?

Kako nadograditi na sustav Windows 10 bez naplate

Nadogradnja je moguća za Windows 7 ili Windows 8.1 uređaje. Koristite ovaj uređaj i idite na web stranicu pod nazivom “Nadogradnja sustava Windows 10 za korisnike pomoćne tehnologije”. Kliknite gumb Nadogradi odmah i izvršna datoteka automatski će se preuzeti. Pokrenite datoteku da biste instalirali nadogradnju i slijedite korak po korak koji će vas odvesti kroz postupak postavljanja. I gotovi ste! Microsoft vas jednom ne pita o tome da li zaista upotrebljavate pomoćne tehnologije ili ne. Nadogradnja je potpuno besplatna.

Uštedite novac dobivanjem sustava Windows 7

Razmišljate o novom  računalu? Uštedite nešto novca - nabavite računalo bez operativnog sustava, a zatim kupite elektronsku verziju sustava Windows 7 iz naše trgovine po niskoj cijeni.

Windows 7 Home Premium
elektronski certifikat (ESD)
Windows 7 Professional
elektronski certifikat (ESD)
Windows 7 Ultimate
elektronski certifikat (ESD)

399,00 kn

399,00 kn

699,00 kn

Proizvod dodan u košaricu

Besplatna dostava i povrat novca od 30 dana