Nemate još račun? Izradi novu

Postavke

Prijenos profila korisnika

Kupili ste novo računalo, ali željeli biste da sačuvate svoja stara podešavanja? Ne želite da kopirate sve važne datoteke ručno? Onda ćete sigurno cijeniti program Prijenos profila korisnika (u daljnjem tekstu samo PPK), koji će Vam s prijenosom podataka učinkovito pomoći.

Prednost prijenosa podataka pomoću ovog programa nije samo jednostavnost, ali i brzina implementacije. Zahvaljujući programu pretraživača datoteka, možete odabrati upravo one datoteke koje želite prenijeti. Osim toga proces se ne ometa i ne zaustavlja se. 

Mogućnosti prijenosa

Tokom prijenosa imate više mogućnosti kako da to uradite.

Možete koristiti specijalni kabl alata PPK koji ste kupili zajedno sa računalom. 

Ako ga niste pronašli, on je još uvijek dostupan u trgovinama s elektronikom. Prije nego što uključite kabl u staro računalo umetnite najprije CD koji ste dobili sa kablom i instalirajte PPK. 

Druga opcija je prijenos preko mreže. Oba računala moraju biti priključena na mrežu. Zatim jednostavno pokrenite PPK u novom računalu i slijedite upute.

Očito najcijeloshodniji i najjednostavniji način je preko USB ili vanjskog diska. Ako odaberete ovu mogućnost, preporučujemo da koristite USB memoriju/HDD sa što većom širinom kapaciteta za prijenos podataka.

Malo upozorenje: možete vršiti samo prijenos postavki, a ne programa. Dakle, prvo skinite svoje programe na novo računalo, a zatim pokrenite PPK. Tako ćete ispravno instalirati postavke.

Sigurnost tijekom prijenosa

Tijekom prijenosa može doći do kopiranja zlonamjernog softvera. Zato preporučujemo da u starom računalu izvršite kontrolu svih datoteka antivirusnim programom ili programom, koji štiti od spywara. Nakon uspješnog prijenosa otvorite programe u novom računalu i provjerite da nije došlo do širenja zlonamjernog softvera.

*Video i slike iz češke verzije Windowsa

Proizvod dodan u košaricu

Besplatna dostava i povrat novca od 30 dana