INFORMACIJE O COVID-19: Zbog širenja koronavirusa radimo udaljeno iz svojih domova kako bismo ostali sigurni. Bitno je napomenuti da to ne utječe na usluge koje pružamo našim kupcima. Još uvijek smo tu za vas - 100%!
Nemate još račun? Izradi novu

Postavke

Aktivacija Windows 8

Instalirani proizvod Windows 8 potrebno je aktivirati do 30 dana od prve prijave u sustav. Nemojte podcijenjivati aktivaciju! Ako je do određenog termina ne izvršite, pojavit će se upozorenje da je vaš softver ilegalan.

1. Aktivacija putem Interneta

U slučaju da izaberete mogućnost aktivacije putem Interneta i upravo ste aktivno spojeni  na mrežu, možete izvšiti aktivaciju proizvoda online (brzo i jednostavno).

  • Prozor (vodič) za aktivaciju sustava Windows 8/8.1 ćete otvoriti ovako: U "Podešavanju" odaberite poziciju Upravljačka ploča i u prozoru odaberite poziciju Sustav.
  • U donjem dijelu prikazanog prozora kliknite na Aktivacija Windows.
  • U polje Product Key unesite šifru proizvoda za sustav Windows 8/8.1 i dalje postupajte prema instrukcijama.

2. Aktivacija putem telefona

Ako sustav Windows nije moguće aktivirati on-line, možete izvršiti aktivaciju sustava Windows 8/8.1 putem automatizovanog telefonskog sistema.

Prozor Vodič za aktivaciju za aktivaciju sustava Windows 8/8.1 putem telefona ćete otvoriti na primjer ovako: otvorite dijalog Pokrenuti, na primjer pomoću tipki Win + R i upišete u njega "slui 4".

  • Iz popisa zemalja odaberite Hrvatsku i dalje postupajte prema instrukcijama.
  • Pozovite navedeni broj i automatski sistem će sa vama proći cjeli postupak aktivacije sustava.
  • Unesite ID kod instalacije, koji je naveden u prozoru za aktivaciju, u tipkovnicu telefona.
  • Sačekajte na generiranje ID koda za aktivaciju.
  • Unesite ID kod za aktivaciju u blokove od A do G i pritisnite gumb Activate (aktivirati).

Ako aktivacija ne uspije, onda je sasvim moguće da imate na računalu instaliranu drugu verziju Windows 8 / 8.1 nego za koju imate licencu (na primjer, umjesto Home verziju Professional).

Proizvod dodan u košaricu

Besplatna dostava i povrat novca od 30 dana