Kupcima državne uprave nismo u mogućnosti izdavati E-račune.
Nemate još račun? Izradi novu

Postavke

32-bitna ili 64-bitna verzija?

32-bitne i 64-bitne verzije (često pod oznakom x32 i x64) dobile su svoje ime po načinu kojim procesori obrađuju podatke. 64-bitne verzije sustava mogu koristiti više memorije te spremati sve procese na RAM memoriju namjesto na tvrdi disk. Njihova uprava tako postaje efikasnija te računalo radi brže i jače, što je idealno za zahtjevne igre, CAD ili programe za obradu slika i videa.

Mana je što 64-bitna verzija može uzrokovati usporenje 32-bitnih aplikacija ili čak njihovu nekompatibilnost. Pored toga morate uzeti u obzir da za neke hardverske uređaje ne moraju biti 64-bitni upravljači na raspolaganju.

Koju verziju da kupim?

Ako vaše računalo posjeduje 64-bitni procesor te za drugi hardverski uređaj su 64-bitni upravljači na raspologanju, preporučujemo vam 64-bitnu verziju sustava.  Ako razmišljate samo o nadogradnji operacijskog sustava i želite saznati, da li vaše računalo koristi 32-bitnu ili 64-bitnu verziju, pročitajte sljedeće uputstvo.

 


 

32bit nebo 64bit

Skidanjem i aktivacijom programa SecurAble ćete pretražiti procesor u svojem računalu (stolnom računalu ili laptopu) te će dobiti informaciju o prisustvu, odsustvu illi operativnim sposobnostima troje modernih funkcija procesora. Nas će prije svega zanimati, da li je naš procesor 64-bitni ili 32-bitni, da bismo znali koji tip operacijskog sustava možemo pouzdano koristiti.

  • Kao prvo SecurAble će nam reći koji procesor naše računalo koristi.

  • Sljedi provjera hardverske podrške detekcije i odvraćanje pravljenja koda u podacima svakog od programa (zaštita od hakerskih napada i općenito od malvera).

  • Treća analiza služi za sistemsku virtualizaciju (na primjer za virtuelni Windows XP mod), što ćete iskoristiti u verziji Windows 7 Professional.

 

Proizvod dodan u košaricu

Besplatna dostava i povrat novca od 30 dana