Kupcima državne uprave nismo u mogućnosti izdavati E-račune.
Nemate još račun? Izradi novu

Postavke

Office 2019 Professional

hr|upper
hrvatski i više od 10 drugih jezika
 • GB engleski
 • DE njemački
 • FR francuski
 • IT talijanski
 • PT portugalski
 • ES španjolski
 • RU ruski
 • SI slovenski
 • RS srpski
 • HU madžarski
 • + nekoliko drugih jezika
Office 2019 Professional
Slika je ilustrativna. Proizvod se isporučuje bez ambalaže.
Vrsta licence: elektronički certifikat
Odaberi verziju:
Na lageru Nemamo na stanju
Dostava
 • Putem e-maila
  Putem kurira
 • Na zahtjev U roku od 3 radna dana U roku od 1-2 radna dana U roku od 15 minuta
 • Besplatna dostava
4 809 kn 1 629 kn 1 303,20 kn bez PDV-a (25%)
98% kupaca preporučuje kupovinu na software-deals.hr
 • Certifikat o licenci
 • Potvrda kupnje (faktura)
 • Dokumentacija u skladu s EU zakonima (Izjava prodavatelja)
 • Instalacijska datoteka za preuzimanje
Vrsta distribucije: digitalni certifikat
Vrsta licence: prenosiv OEM/Retail
Licenca vrijedi: doživotno
Prenosivost: prenosiv
Način instalacije: instalacija iz instalacijske datoteke proizvođača (pružamo vezu za preuzimanje datoteke)
Arhitektura: 32/64 bit
Kompatibilnost s OS-om: Windows
Jezik: višejezična licenca
Kompatibilnost MS Office-a: MS Office Home and Student, MS Office Home and Business, MS Office Professional

Procesor: dual-core 1,6 GHz
Memorija: 2 GB RAM-a (32-bitni) ili 4 GB RAM-a (64-bitni)
Prostor na tvrdom disku: 4 GB
Grafika: DirectX 9 grafički procesor s WDDM 2.0 upravljačkim programom; 1280 × 768 ili viši prikaz
Operacijski sustav: Windows 10; Windows Server 2019

Office 2019 Professional

Neka vam Office 2019 Professional pomogne u dovršavanju svakodnevnih zadataka u uredu ili kod kuće. Program sadrži sve što vam može trebati za izradu izvrsnih i profesionalnih dokumenata, proračunskih tablica ili prezentacija. Donosi nove i poboljšane značajke, novi intuitivni izgled, predloške, tintne alate, vrste podataka, alate za prevođenje i uređivanje, grafikone i grafiku u pokretu. Također, omogućuje bolje usluge integracije za upravljanje Windows pravima za Windows Server, sprječavanje gubitka podataka, i još mnogo toga.

Važno: Proizvodi sustava Microsoft Office 2019 podržani su samo u sustavu Windows 10.

Još nemate Windows 10? Pogledajte našu ponudu za Office 2016 – paket je kompatibilan sa starijim verzijama sustava Windows.

Word 2019 nudi široku paletu novih značajki, predložaka i alata za stvaranje dokumenata s odličnom strukturom i izgledom. Poboljšana tehnologija prepoznavanja pravopisa i gramatike, kao i Microsoftov prijevodni alat, pružit će veliku podršku za vaše pisanje, pa će vaši dokumenti uvijek biti reprezentativni, bez obzira na jezik na kojem pišete. Sada možete stvoriti i uređivati složene matematičke jedinice, uz novu funkciju matematike sinteze LaTeX i uključiti ih u svoje dokumente!

 

Excel 2019 omogućuje vam jednostavno upravljanje različitim vrstama i količinama podataka. Izradite proračunske tablice iz prijedloga i upotrijebite aplikaciju za pretvaranje podataka u šarmantne dokumente. Excel 2019 uključuje nove atraktivne značajke kao što su: zemljopisni grafikon za uspoređivanje vrijednosti i prikazivanje kategorija prema zemljopisnim regijama, prilagodljive vektorske grafike, mape toka koje prikazuju vrijednosti u nekoliko faza procesa, jednadžbe unesene s olovkom za integraciju složenih matematičkih zadataka i još mnogo toga! Korisnici također mogu objavljivati iz Excel-a u Power BI i u usporedbi sa Standardnom verzijom sustava Office 2019, možete skenirati proračunske tablice radi pogrešaka i nedosljednosti s Upitom u programu Excel & Power Pivot.

 

PowerPoint 2019 pomoći će vam u najboljem predstavljanju vaših fotografija, poslovnih ideja, planova ili izvještaja na profesionalan i vrlo privlačan način. Podržite svoju priču i viziju upečatljivim dizajnom, bogatim animacijama, PowerPoint Morph, kinematografskim pokretima ili 3D modelima i ikonama kojima ćete impresionirati svoje prijatelje i poslovne partnere. Osim toga, nova PowerPoint zoom značajka ,uvodi nelinearno pripovijedanje - sada možete stvoriti interaktivne sažetake slajdova, koje će dati svojoj prezentaciji nov i moderan izgled!

 

Publisher 2019 pomaže vam da jednostavno stvorite, prilagodite i podijelite širok raspon publikacija profesionalnih kvaliteta. Bilo da je u pitanju marketing, ili prodajni materijal za tisak, publikacije za vašu web stranicu ili biltene, Publisher će vam pomoći da dobijete najbolje rezultate u bilo kojem trenutku.

 

Outlook 2019 je najbolji alat za upravljanje i praćenje e-pošte, kontakte, zadatke i osobne i grupne kalendare. Outlook 2019 pruža i tradicionalne moćne značajke kao i nove koje će vaš rad učiniti još učinkovitijim. Jedan od novih dodataka, je značajka Focused Inbox, koja odvaja vašu Inboxu na karticu "Fokusirana", koja uključuje najvažnije e-poruke i karticu "Ostalo" na kojoj se nalazi preostala pošta. Možete pogledati i odgovore ljudi, na zahtjev za sastanak, upotrijebiti naredbe "@" za označavanje osoba u e-porukama ili odabrati vrijeme koje odgovara svima i zakažite sastanke u vremenskim zonama.

 

Izgradite bazu podataka s Accessom 2019, čak i ako niste stručnjak za bazu podataka ili ne znate kako programirati kôd! Ovaj moćan sustav upravljanja olakšava pohranu, sortiranje, analizu, sažetak i prezentiranje ogromnih količina podataka. Najnovija verzija ima mnogo poboljšanih alata i značajki. Vrsta podataka velikog broja pohranjuje brojčanu vrijednost (koja je kompatibilna s vrstom podataka SQL_BIGINT u ODBC). Zahvaljujući ovoj vrsti podataka možete obraditi velike količine podataka mnogo učinkovitije. Također možete koristiti nove grafikone, podršku za dBASE ili Property Sheet sortiranje!

  

Aplikacija OneNote nije dio paketa Office 2019 i zamijenjena je OneNote za Windows, koji je uključen u sustav Windows 10.

Product request

Sažetak

Proizvod dodan u košaricu

Besplatna dostava i povrat novca od 30 dana