Nemate još račun? Izradi novu

Postavke

Office 2019 Home and Business za Mac

Office 2019 Home and Business za Mac
Slika je namijenjena samo ilustrativnoj svrsi, proizvod se isporučuje putem e-maila.
hr|upper
hrvatski i više od 10 drugih jezika
 • SI slovenski
 • RS srpski
 • HU madžarski
 • GB engleski
 • DE njemački
 • FR francuski
 • ES španjolski
 • PT portugalski
 • IT talijanski
 • EU +90 drugih jezika
Verzija:
Na lageru = dostava putem e-maila
1 929,00 kn 1 543,20 kn bez PDV-a
Besplatna dostava i povrat novca od 30 dana

Pakovanje sadrži

 • Elektronički certifikat o licenci
 • Instalacijska datoteka za preuzimanje
 • Potvrda o zakonitosti u skladu sa zakonima EU
 • Potvrda kupnje (faktura)

Zahtjevi sustava

Procesor: Intel
Memorija: 4 GB RAM
Prostor na tvrdom disku: 10 GB
Format tvrdog diska: HFS+ (također poznat kao Mac OS Extended ili APFS)
Razlučivost zaslona: 1280 x 768
Operacijski sustav: Mac OS 10.12 ili noviju inačicu


Office 2019 Home and Business za Mac

Microsoft Office 2019 Home and Business for MAC uključuje Word, Excel, PowerPoint, OneNote i Outlook. Novi Office paket pruža moderan, intuitivan izgled, roaming olovku i prilagodbe trake u svim Office aplikacijama, novim alatima za tintu, poboljšanim alatima za prevođenje i uređivanje, pokretnu grafiku i mnoge druge značajke. Omogućit će vam stvaranje dokumenata, proračunskih tablica i prezentacija upravo onako kako vam je potrebna  u bilo kojem trenutku.

Important: Microsoft Office 2019 Home and Business for MAC kompatibilni su s tri najnovije inačice macOS-a.

Word 2019 nudi široku paletu novih značajki, predložaka i alata za stvaranje dokumenata s odličnom strukturom i izgledom. Poboljšana tehnologija prepoznavanja pravopisa i gramatike, kao i Microsoftov prijevodni alat, pružit će veliku podršku za vaše pisanje, pa će vaši dokumenti uvijek biti reprezentativni, bez obzira na jezik na kojem pišete.

Da biste prilagodili svoj dokument, upotrijebite nove mogućnosti digitalne olovke i izražavajte se na kreativan i neograničen način. Također možete poboljšati izgled dokumenata dodavanjem ikona ili drugih vektorskih grafika (SVG) kako bi rezultat izgledao točno kako ste zamišljali!

 

Excel 2019 omogućuje vam jednostavno upravljanje različitim vrstama i količinama podataka. Izradite proračunske tablice iz prijedloga i upotrijebite aplikaciju za pretvaranje podataka u šarmantne dokumente. Excel 2019 uključuje nove atraktivne značajke kao što su: zemljopisni grafikon za uspoređivanje vrijednosti i prikazivanje kategorija prema zemljopisnim regijama, prilagodljive vektorske grafike, mape toka koje prikazuju vrijednosti u nekoliko faza procesa, jednadžbe unesene s olovkom za integraciju složenih matematičkih zadataka i još mnogo toga!

 

PowerPoint 2019 pomoći će vam u najboljem predstavljanju vaših fotografija, poslovnih ideja, planova ili izvještaja na profesionalan i vrlo privlačan način. Podržite svoju priču i viziju upečatljivim dizajnom, bogatim animacijama, PowerPoint Morph, kinematografskim pokretima ili 3D modelima i ikonama kojima ćete impresionirati svoje prijatelje i poslovne partnere. Osim toga, nova PowerPoint zoom značajka ,uvodi nelinearno pripovijedanje - sada možete stvoriti interaktivne sažetake slajdova, koje će dati svojoj prezentaciji nov i moderan izgled!

 

OneNote je aplikacija za digitalno snimanje bilješki koja će zadovoljiti sve vaše potrebe! To će vam pomoći organizirati svoje bilješke lako - od recepata do sastanaka. Izvršite dobro uređene popise obveza, crtajte i skicirajte svoje ideje ili koristite isječke s weba.

 

Outlook 2019 je najbolji alat za upravljanje i praćenje e-pošte, kontakte, zadatke i osobne i grupne kalendare. Outlook 2019 pruža i tradicionalne moćne značajke kao i nove koje će vaš rad učiniti još učinkovitijim. Jedan od novih dodataka, je značajka Focused Inbox, koja odvaja vašu Inboxu na karticu "Fokusirana", koja uključuje najvažnije e-poruke i karticu "Ostalo" na kojoj se nalazi preostala pošta. Možete pogledati i odgovore ljudi, na zahtjev za sastanak, upotrijebiti naredbe "@" za označavanje osoba u e-porukama ili odabrati vrijeme koje odgovara svima i zakažite sastanke u vremenskim zonama.

Proizvod dodan u košaricu

Besplatna dostava i povrat novca od 30 dana