Nemate još račun? Izradi novu

Postavke

Office 2016 Home and Student za Mac

Office 2016 Home and Student za Mac
Slika je namijenjena samo ilustrativnoj svrsi, proizvod se isporučuje putem e-maila.
Verzija:
Na lageru = dostava putem e-maila
929,00 kn 743,20 kn bez PDV-a
Besplatna dostava i povrat novca od 30 dana

Pakovanje sadrži

  • Elektronički certifikat o licenci
  • Instalacijska datoteka za preuzimanje
  • Potvrda o zakonitosti u skladu sa zakonima EU
  • Potvrda kupnje (faktura)

Zahtjevi sustava

Procesor: Intel
Memorija: 4 GB RAM
Prostor na tvrdom disku: 6 GB
Format tvrdog diska: HFS + (također poznat kao Mac OS Extended ili HFS Plus)
Razlučivost zaslona: 1280 x 800
Operacijski sustav: Mac OS X 10.10 ili noviju inačicu


Office 2016 Home and Student za Mac

Microsoft Office 2016 Home i Student paket za Mac nudi 4 aplikacije (Word, Excel, PowerPoint i OneNote) koji će vam pomoći da postignete najbolje rezultate u školi i kod kuće. Program je osmišljen kako bi iskoristili najnovije Mac značajki i kombinirao najbolji Office koji  može ponuditi s poznatim sučeljem svojih Mac-a. Take svoje ideje iz misli u stvarnost i učiniti ih ističe s ovim snažnim skup alata!

Word 2016
Uključite obične tekstove u moderne izglede i jasno strukturirane dokumente, dodajte slike, grafikone ili veze i upotrijebite širok raspon značajki aplikacije. Iskoristite prednost novog okna Stilovi, koji će vam omogućiti primjenu unaprijed postavljenih stilova u tekstove i odlomke i jednostavno kretanje kroz dokument putem rezultata pretraživanja, naslova i minijatura stranica zahvaljujući novom navigacijskom oknu.

 

Excel 2016
Učinkovito sredstvo za praćenje vaših financija, stvaranje grafova i statističkih podataka ili jednostavno izradu dobro raspoređenih popisa bezbrojnih stavki. Prikupiti podatke, analizirati, sortirati, filtrirati, izraditi izračune i još mnogo toga. Zatim im dati profesionalni i atraktivan oblik u trenu. Osim toga, Excel za Mac-a prepoznaje većinu tipkovnih prečaca sustava Windows-a uz  zadržavanje starih prečaca programa Mac-a Excel, što će još jednostavnije koristiti aplikaciju.

 

PowerPoint 2016
Moćno rješenje za stvaranje lijepih i impresivnih prezentacija slideshowa za bilo koju okolnost (bilo da se radi o prezentaciji školske projekcije ili "idite  memorijskom trakom" za vaše vjenčanje najboljeg prijatelja). Osim brojnih opcija za uređivanje teksta, možete dodati slike, videozapise, internetske linkove ili glazbu da biste prezentirali novu razinu!

 

OneNote 2016
Jedan od najnaprednijih i najmoćnijih alata za jednostavnu sistematizaciju vaših bilješki. Napravite bilješke upravo onako kako trebate - bilo da je riječ o tekstu, fotografiji, zvuku, presjeku web stranice, tablici programa Excel ili pregledu dokumenta. Uz OneNote ćete svoje bilješke organizirati ni u kojem trenutku i uvijek je pri ruci!

Proizvod dodan u košaricu

Besplatna dostava i povrat novca od 30 dana