Kupcima državne uprave nismo u mogućnosti izdavati E-račune.
Nemate još račun? Izradi novu

Postavke

Količinski popusti

Količinski popusti

U prosjeku, naši kupci uštedjuju 50% troškova softvera samom kupnjom u našoj e-trgovini. Što više kupujete, bolju cijenu dobijete! Pogledajte studije 3 slučaja s primjerima narudžbe da biste dobili ideju koliko možete uštedjeti. Samo kliknite gumb u nastavku!

Otvorite PDF sa studijama slučaja

Ispunite obrazac i saznajte više

Želite znati koliko možete uštedjeti, što je proces narudžbe ili kako vam možemo pomoći da aktivirate svoje licence? Ispunite dolje navedeni neobvezujući obrazac za kontakt i odgovoriti ćemo vam na sva vaša pitanja!

100% Jamstveni softver
50% prosječne uštede
Moguće je pokriti troškove softvera s nacionalnim ili EU fondovima
Dodijeljeni stručnjak za savjetovanje proizvoda
Sve licence su pogodne za komercijalnu uporabu

Softverska revizija bez problema

Više od 150 000 zadovoljnih korisnika širom Europe.

10 000 000 € uštedjeni od strane naših kupaca u godini.

Besplatna dostava i povrat novca od 30 dana.


Zašto je softver tako jeftin?

Neke od licenci koje prodajemo su sekundarne, što znači da su prije korištene, ali prvi vlasnik ih više ne koristi, to znači da njihove "korištene" licence postaju suvišne. Kupujemo te licence, a zatim ih ponudimo u našoj e-trgovini drugim korisnicima, tako da oni nisu nepotrebno izgubljeni i mogu poslužiti nekome drugome. Zato možemo prodati proizvode po znatno nižoj cijeni. Preusmjeravanje "korištenih" licenci je 100% pravno, što je potvrđeno presudom EU u predmetu UsedSoft GmbH v Oracle International Corp. u 2012. godini. Ako želite saznati više o pravnoj strani sekundarnog softvera, pogledajte naš članak.

Nudimo i nove licence koje se nabavljaju od naših poslovnih partnera, što omogućava da cijena bude pristupačnija od redovite tržišne cijene.

Ako želite saznati više, ispunite obrazac gore i mi ćemo vam se javiti što je prije moguće. Isto tako, ako ćete poslati zahtjev za određivanje cijena proizvoda, pružat ćemo sva pravna dokumenta i prije nego što izvršite kupnju.


Želite li postati naš B2B partner?

Ako postanete naš partner, dobit ćete:

  • posebni veleprodajni cjenik
  • vrhunska briga o kupcima
  • razne načine plaćanja
  • i još više ...
Saznajte više o B2B suradnji

Proizvod dodan u košaricu

Besplatna dostava i povrat novca od 30 dana