INFORMACIJE O COVID-19: Zbog širenja koronavirusa radimo udaljeno iz svojih domova kako bismo ostali sigurni. Bitno je napomenuti da to ne utječe na usluge koje pružamo našim kupcima. Još uvijek smo tu za vas - 100%!
Nemate još račun? Izradi novu

Postavke

Dostava i plaćanje

Dostava

  • Dostava je uvijek besplatna.
  • Vaša će narudžba biti poslana čim primimo uplatu.
Način isporuke
Elektronska dostava putem e-pošte Vaša licenca će biti isporučena na e-poštu koju unesete prilikom narudžbe. Informacije o instalaciji i aktivaciji proizvoda kao i ključu proizvoda dobit ćete u obliku PDF certifikata. To je najbrži i najučinkovitiji oblik isporuke vaše licence.

 

 

Plaćanje

Imate sljedeće dvije opcije kako platiti narudžbu:

Način plaćanja
Debitne / kreditne kartice Ako želite platiti karticom, na kraju postupka naručivanja, automatski ćete biti preusmjereni na siguran mrežni sustav PayU. Plaćanje će se izvršiti nakon što unesete podatke o kartici.
Bankovni prijenos Informacije o plaćanju i cijenama dobit ćete u e-pošti s potvrdom u vezi s narudžbom.


Napomena: Pružamo prošireno jamstvo povrata novca (30 dana) tijekom kojeg možete vratiti svoj proizvod i dobiti ćete puni povrat novca (obično u roku od 3 - 5 radnih dana).

 

Kada će moja narudžba stići?

Vrijeme isporuke ovisi o specifičnoj kombinaciji načina dostave i načina plaćanja. Pogledajte tablicu u nastavku da biste dobili ideju kada možete očekivati da će vaši proizvodi stići.

Vrsta proizvoda →

Način plaćanja ↓
Elektronička*1
(ESD)
S karticom 15 minuta / 1 radni dan*2
Bankovnim prijenosom 1 - 5 radnih dana


*1 dostavljen elektroničkom poštom
*2 odnosi se na odabrane proizvode

Proizvod dodan u košaricu

Besplatna dostava i povrat novca od 30 dana